Σκοπός μας

Το φυσικοθεραπευτικό μας κέντρο αποκατάστασης PhysiKALL στο Δάλι αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης. Είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Ασχολούμαστε με την αντιμετώπιση ασθενών με οξέα και χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα όπως αθλητικοί τραυματισμοί, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, σύνδρομα καταπόνησης,  σπονδυλαρθρίτιδα, ρευματοπάθειες,  δισκοπάθεια, αποκατάσταση μετά από κατάγματα, τενοντοπάθεια, αρθρίτιδα, μετεγχειρητική αποκατάσταση κα.

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας με λεπτομερή, αξιόπιστη και εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στις μοναδικές ανάγκες του κάθε ασθενή που μας επισκέπτεται, σε ένα πλαίσιο σεβασμού εχεμύθειας και συνεργασίας.

Στόχος μας είναι να γίνετε ανεξάρτητοι και να επιστρέψετε σύντομα στις καθημερινές σας δραστηριότητες γιατί είναι ζωτικής σημασίας για την ποιότητα ζωής,  ο καθένας να έχει την ικανότητα να διεκπεραιώνει τις καθημερινές σωματικές του δραστηριότητες χωρίς πόνο και χωρίς βοήθεια, ανεξάρτητα από την ηλικία του.